CasperSimone.reismee.nl

Onze wereldreis staat voor de deur!

Ons vertrek nadert. 28 augustus vliegen we naar Beijing, het startpunt van onze rondreis door China. Daarnaast hebben we de volgende bestemmingen op onze eindeloze verlanglijst staan: Tibet, Nepal, Maleisië (eiland Borneo), Japan, Australië, Nieuw-Zeeland, Bora Bora, Argentinië, Chili, Peru, Bolivia, Brazilië en Canada. Eigenlijk kunnen we niet wachten om te vertrekken ...

Ernst & Jessie

Lieve Casper en Simone,

Jammer dat we niet bij jullie afscheidsfeestje konden zijn. We zagen iig veel mooie foto's van naakte mannen, dus dat moet een mooi feestje geweest zijn.

Met bovenstaande bestemmingen lijstje weten jullie ons goed lekker te maken. Ai... wat een waanzinnige reis moet dat worden!! Heel veel plezier gewenst en we zullen zeker regelmatig even op deze site kijken om te zien waar jullie je bevinden. Have fun!! Groetjes en kus. Ernst & Jessie

A.E.Klippel

Lieve Simone en Casper,
Wij wensen jullie een geweldige vakantie, jammer dat wij jullie door omstandigheden niet kunnen uitzwaaien,
maar dat is nu eenmaal zo. Wees aub heel voorzichtig onderweg het is niet ontbloot van gevaren.
Daarom hoop ik dat wij jullie weer gezond en wel kunnen ophalen op schiphol.
We hopen alles onderweg te kunnen volgen en zullen regelmatig via email en deze site contact houden.
Nou lieverd wees voorzichtig en pas goed op elkaar.
We zullen je wel erg missen in die tussentijd.
Groetjes en een GROTE kus van je pa en An.

Peter en Wittreich

Hoi Casper en Simone,
Helaas hebben we jullie gemist op de verjaardag van Kirsten. We hopen dat jullie een mooie tijd zullen hebben en we houden de site in de gaten!
Groetjes, Peter en Wittreich