CasperSimone.reismee.nl

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

anna
reactie op: foto

haha wat een cute foto

hi

poekie foekie

Micha
reactie op: foto

Fijn om jullie straks weer te zien! :-)
xxx

Michiel
reactie op: foto

.... ik had niet gedacht dat ik dat zou zeggen, maar: het is eigenlijk best snel gegaan... :-)

Welkom terug wereldburgers!

Gr. M

gijsbregt Vijn
reactie op: foto

mooie kleur veld!

Jessica en Dmitri

Niet normaal meer, wat een variatie. We hadden het gisteren nog met Alex, Bram en Janine over jullie prachtige belevenissen. En dan ook nog als slagroom op de taart het (enige) goud van Sven meemaken. De goede race dus....Trouwens, zelfs met die gekke mutsen zijn jullie uit duizenden te herkennen! Nou lieverds, geniet van jullie naderend laatste torch relay. veel liefs

Niels
reactie op: foto

Mmmm, heerlijk

Niels
reactie op: foto

goeie pic zeg dit!

rudy

haha wat een goede mutsen! nou jullie zijn niet teleurgesteld in Sven zoals je inmiddels weet. En what a rollercoastertrip indeed!
wanneer komen jullie precies weer in NL? ik ben zelf net terug uit Spanje en ga nog naar IJsland, moet ff de verhuizing er handig tussendoor plannen...
:-( we waren net een beetje gewend hier ...

Claire

Nou, jullie hebben hard genoeg geschreeuwd!!!! We hebben GOUD! Skiese en tot snel, kus Claire

Ernst en Jessie

We gaan zeker kijken! Twee samba dansende Hollanders met een picasso gezicht moeten we er wel uit kunnen pikken...

Boele Morris

Tadaaadadaaararabeeurada

Wij zijn het roerend met hem eens, blijft lekker tripje dat reisje van jullie, we gaan opletten en als ik jullie zie sms ik jullie!!

Gijs & Ernst
reactie op: foto

Mooie jurk Simone

Rootje en Roos
reactie op: foto

Lieve Cassie en Simoontje,

Wat een prachtige foto's en verhalen, heerlijk om te zien en lezen. Ik herken veel van mijn eigen "wereldreis" van 7 weken, ahum.... We kijken er enorm naar uit live alles te horen en jullie weer te zien! Wij vertrekken op 12 maart naar Lombok en de Gili's met Hannah en zien daar o.a. Philip en Mies en Féline. We hopen jullie na 2 april heel snel te zien. Nog heel veel moois gewenst en geniet nog van jullie fantastische reis! Veel iefs van Rootje en Roos xx

sandra
reactie op: foto

Wat ongelooflijk mooi zeg...

sannie

Merel
reactie op: verhaal Peru

Hi Cas en Simoon,

Dank voor het berichtje, ennuh, ben ik nou echt de enige in jullie kennissen/vrienden/familiekring die niet in Australie, Azie en/of Zuid-Amerika geweest is? Als ik zo de reacties op jullie site lees begin ik me toch wat ongerust te voelen. Googlen naar een ticket China of zo wordt toch wel tijd geloof ik . . .

Jammer dat jullie een deel nu moeten overslaan maar fijn dat jullie niet in de problemen zijn gekomen! Geniet verder, veel liefs van ons viertjes HMMC

rudy

hAHA wat lachen dat die busrit naar La Paz sinds 1999 niet is veranderd!!!! :-) had echt wel verwacht dat er tegenwoordig wel asfalt/verwarming/vering zou zijn.

het was voor mij ook de meest dramatische busrit ever, te meer omdat mn rugtas met de verkeerde bus mee was gegeven en ik dus ook geen trui had in die vrieskoude bus...

maar de zoutvlakten zijn het waard

rudy
reactie op: foto

jaaah cool he!

rudy
reactie op: verhaal Peru

yep zeker kut, missen jullie de overstroming op de westerdoksdijk, beland je in een overstroming in peru ;-)
machu picchu is natuurlijk wel het peru-hoogtepuntje. zouden jullie ook de incatrail lopen?
maar gelukkig dat jullie er niet iets eerder waren dan had je zelf in die evacuatie-ellende gezeten
we hebben zelf oost-australie een paar daagjes vast gezeten ivm overstroming en daar wordt je met een krap reisschema niet blij van
buiten arequipa (mooie stad) zullen jullie wel de condors gaan bekijken, veel plezier!

heintje
reactie op: verhaal Peru

Quedate cassio y simoontje!!! abrazos

Agreeth
reactie op: verhaal Peru

Goh wat naar zeg, vooral ook voor de bewoners van wie de huizen zijn weggespoeld. Jammer voor jullie dat je Machu Pichu moet missen... maar helaas. Aan die treinreis waar het artikel het over heeft mis je niets.... niet zo erg als die bus maar.... niet zo heel veel beter:-)) Let in Peru erg op je water gebruik, er zitten erg veel en vele soorten parasieten in het water. Zelfs met douchen geen water over je gezicht laten stromen en tanden poetsen met flessenwater... misschien wel bekend maar voor de zekerheid.... Lfs Greet

Melanie

Geweldig weer wat Chili te zien.... vond ik ook prachtig.. Santiago is inderdaad een heerlijke stad! en de 'stroomstoring' in San Pedro de A.. is overigens elke nacht. Gewoon stroombesparing. Dat was een paar jaar geleden toen ik er was in ieder geval zo.. .

Hoop dat jullie niet in de problemen zitten door de regen en modderstromen in Peru... fingers crossed! Laat snel wat weten... xx

Dmitri en Jess

Prachtig hoor die foto's. Als je die grote zoutvlakte ziet, moet je wel keihard lachen om het 'zouttekort' dat we hier in Nederland hadden toen het zo sneeuwde...
En Cas, nog van harte! Liefs van ons.

Agreeth

Cool, jullie hebben ook die tocht gedaan over de zoutvlaktes. Prachtig mooi daar hè. Alleen maar wit en blauw en toch zo mooi!
Wij hebben die bustocht de andere kant op gedaan, van La Paz naar Uyuni en dat was voor ons ook de meest byzarre tocht ooit. De bus zat zo ongeveer met plakband aan elkaar, de stoelen waren keihard en je hobbelde alle kanten op en het was steen, steenkoud. Na een tijdje zagen we dat iedereen een deken pakte. Dat moest je allemaal maar even zelf uitzoeken. In het absolute knowhere kreeg de bus pech. Een hoop gerammel en gehamer, terwijl je eigenlijk denkt daar nooit meer weg te komen en voor altijd blijft steken in deze leegte ver weg van de bewoonde wereld in de kou. Maar na een tijdje gaat de bus dan toch weer verder en na een zenuwslopende nacht kwamen we aan in Uyuni. Ook een heel apart dorpje...:-))

Atalwin
reactie op: foto

Jezus, dat je dat durft, man! En dan ook nog 'ns zonder bestuurder! Gekkenhuis!

Atalwin
reactie op: foto

Wauw! Prachtige foto!

Cat
reactie op: foto

Ben samen met mijn moeder jullie foto's aan het bekijken... Mama herkent deze wijk, want zij zijn hier in oktober geweest. Leuk!

Claire

HEERLIJK om vanuit dit koude, sneeuwachtige landje, jullie zoutachtige reisverhalen te lezen! Geniet nog lekker en doe voorzichtig.
Hier is ook een hoop gebeurd, kan ook niet anders in zo'n lange tijd....... maar daar hebben we het eerdaags nog over.............Nieuwsgierig????
Heb alweer zin in een tochtje door het mooie Amsterdam in de boot!

Genietse, dikke kus Claire

Bas

Hé reizigers,

Klinkt goed! Agreeth en ik hebben een gedeelta van jullie reis daar ook gedaan. Uyuni, de zoudvlakte, de gekleurde meren, de busreis naar La Paz ;-). Hebben jullie die kokende blubbermeren ook nog gezien? Ongeloofelijk mooi natuurschoon daar en je waant je niet meer op deze planeet als je daar rondloopt. Voor ons nog steeds het hoogtepunt van alle reizen die we gemaakt hebben, maar we hebben dan ook (nog) niet zoveel gezien als jullie ;-)

Geniet ervan en ik kijk alweer uit naar het volgende verslag!

Groet, Bas

Nicky en Jan-Bart

allereerst nog gefeliciteerd Cassie - hoe voelt het om 40 te zijn? Daarnaast natuurlijk happy new year. Beetje laat, maar beter laat dan nooit. Heerlijk om te lezen hoe jullie dit samen zo mooi beleven. Echt super. blijf er van genieten en ik hoop dat jullie weer kunnen wennen als je weer terug in amsterdam bent.

Harry

Zijn jullie die gasten met die panfluiten (die altijd bij de Bijenkorf staan) al tegengekomen?

Philip & Micha

Lievies!
Happy New Year! ...en dat jullie dromen dit jaar ook maar weer uit mogen komen!
Tot gauw,
dikke kus van ons

mc.duivesteijn@ics.leidenuniv.nl

Lieve Simone en Casper

De allerbeste wensen voor 2010, vooral dat jullie weer gezond terugkeren in Nederland. Dat zal weer wennen zijn na al die fantastische avonturen. Geniet er nog lekker van, jullie zij n wel bevoorrecht dat je dit samen doen kunt...
liefs
Marian en Jan

Bart
reactie op: foto

He ligt Dick Vrij daar nou ;-q?

http://www.youtube.com/watch?v=Swvy4fbcjjE

rudy
reactie op: foto

bah! lijkt me niets aan...

Carol
reactie op: foto

Lieve Cas en Simone, wat een mooie foto's! We missen jullie ontzettend, en we zijn ook een beetje jaloers een beetje maar :) Nog de allerbeste wensen voor 2010 en tot over een paar maanden!!
Dikke kus Rudy, Carol en Isis

Inkie

Happy New Year! Wordt nog lastig voor jullie om 2009 te evenaren, maar gaat vast lukken ;-).

Mireille en Martino

Hee darlings,

Happy happy new year, en Cas, gefeliciteerd met je verjaardag! Mooie start met de sprong in het diepe. Jullie reis klinkt nog steeds geweldig, relaxen op Bora Bora lijkt me de ultieme plek om even bij te komen van al die duizenden indrukken.
Hier gaan de eerste idioten het natuurijs al op en jullie liggen zwetend op je strandbedje.
Liefs, Martijn en Mireille

Niels Wagener
reactie op: foto

Mmmm, leuk hoor maar niks voor mij!

Michiel

Ha Cas en Simone,

Wat een top locatie en wat een waanzinnige foto's! Happy new year en veel groeten vanuit 'winterbandenland',

Mona, Michiel & de smurfen

Bas

Hé cassie en simone,

Wat een mooie verhalen weer! Happy newyear vanuit een nog steeds vriezend koud amsterdam en nog gefeliciteerd met je verjaardag cassie! Blijf ons op de hoogte houden want de verhalen zijn mooi en leuk om te lezen!

Groet van Bas en Agreeth

Monique

oooh wat een heerlijke start van 2010! een goed begin is t halve werk of zoiets. hoe dan ok happy new year.

Kus van Mo en Minimo

rudy

hey cas & simone, mooie verhalen weer. foto's van ons fantastische oud en nieuw in jullie huissie op Hyves en Facebook!
Happy New Year!

Harry

Gelukkig nieuwjaar! en Casper: nog gefeliciteerd met je verjaardag! (Ben je dit jaar nu in één keer 3 jaar ouder geworden of heb je de laatste keer gelogen tegen me over je leeftijd?) PS: ik heb de LP van NZ als kerstkado gekregen, dus later dit jaar een verslag van mij?

Ernst & Jessie

Happy New Year!!!
Wat een waanzinnige verhaleen weer!

We hebben genoten van het waanzinnige uitzicht vanuit jullie woning.... echt waanzinnig om vanaf deze plek het vuurwerk in A'dam te zien. Wel een beetje oppassen voor uit elkaar springende vuurpijlen op nog geen 10 meter afstand van het dakterras.

En ter aanvulling op Bart en Kiki.... rara... Ernst & Jessie zijn over een half jaartje met zijn drieen :-)

Have fun!!

Niels

Klinkt top! Casper van harte en welcome to the other side! Voor jullie beiden en top jaar, het begin is goed zullen we maar zeggen... joehoe! Geniet, geniet en geniet!

x
Niels en Miriam

Richard, Esther en de mannetjes

Dag lieve schatten

Een heel gelukkig nieuw jaar voor jullie allebei.
Dat 2010 maar net zo mooi mag worden als jullie wereldreis nu voor jullie is!

Kus, kus, kus, kus ,kus, en heeeeel veel knuffels van ons vijfjes

Bart
reactie op: foto

He wat leuk, ik zie San ook op de foto.
Have fun.

Grtn

kiki & Bart

Happy new year!!!

Enorm bedankt dat wij vanavond in jullie woning het oude jaar hebben mogen uitluiden.
Het was een super avond, met dank aan Rudy & Carol. Het uitzicht is bijna niet te beschrijven, vuurwerk all over.

En niet te vergeten een hele leuke mededeling, maar die houden we nog even geheim, Rara,

Cheers, liefs,

Kiki & Bart

Janneke

Hee 40-jarige job! Van harte! Maar bedenk me dat jouw verjaardag daar al om is waarschijnlijk? Dus dan alsnog van harte. Geweldige foto's van de SkyDive, sommige dingen moet je nog even doen voor je of op je 40e waarschijnlijk???
Maak er nog een mooi feestje van!
Liefs Lars, Janneke & Anna

Ernst & Jessie

Cassio,

Gefeliciteerd met je verjaardag!!!

En beiden alvast een goede drie kerstdagen en happy new year!

ernst & jessie

Jessica Peters

Hele fijne dagen alvast lieverds! Wij gaan jullie missen...

Jessica Peters
reactie op: foto

...maar er zit maarliefst een dag tussen! pffff

Jessica Peters
reactie op: foto

Ha, als ik jullie zo zie, lijkt het of jullie gewoon heel dichtbij zijn...

Jean-Pierre den Ouden

Lieve Casper en Simone,

Wat een mooie belevingen, wat een mooie plaatjes!!! Verveling zit er zo te zien niet in. Wel hebben jullie de mooie sneeuwvlokjes in NL gemist. Cas, je had weer eens lekker kunnen driften met de Beamer ;-) Anyway, geniet er lekker van en ...

Merry Christmas and a HAPPY New Year!!

Dikke kus van Annabelle, Noelle & Jean-Pierre

Emile

Cas en simoon, heb al even jullie weblog niet meer bezocht maar wat een waanzinnige reis en wat hebben jullie al gave dingen meegemaakt. Maak me absoluut geen zorgen over het verdere verloop van jullie reis, wel een beetje over jullie afkickverschijnselen die jullie ongetwijfeld zullen krijgen bij jullie terugkomst:-). Cas en Simon, Merry Christmas en happy new year, waar jullie ook maar uithangen? Liefs, Milio

Atalwin

Zo, ik ben net terug van een maand Colombia en ben mijn mail aan het doorploegen. Over je 'probleem': ik zou zeggen 'lekker belangrijk!'. Verplichte data kunnen me aan mijn reet roesten. Ik ben nu terug en alle opwinding over wel of niet Manifesto en en waar O&N vieren: het zal allemaal wel. Ik wil ook een jaar weg! Anyway: geniet darlings!

ernst@therivercompany.nl

Waar zijn nou die strandfoto's van jullie in badbak?

rudy

zou lullig zijn als je Oud en Nieuw dit jaar helemaal moet overslaan ;-) die tijdsgrens, hoe vaak ik er ook over nadenk, ik snap er nog steeds geen fuck van

doen jullie nog campertje in NZ? laat ff weten als je nog tips wil wat wel/niet te doen (hoe lang hebben jullie?)
blijf vooral niet op tahiti hangen, is geen reet aan
veel plezier op bora bora, we zijn jaloers!

Krista

Wat een feest der herkenning, al jullie foto's en verhalen! Geniet volop en onderschat Nieuw Zeeland niet, minstens zo leuk als Australië! Alvast hele fijne feestdagen down under en veel plezier nog met al jullie avonturen.
Groetjes, Kris

jan-bart

erg leuk om weer te lezen. misschien kunnen jullie een klein stopje in Bali doen - nicky en ik zijn daar tussen de 23 en de 4 jan zou top zijn
liefs nicky en jb

rudy
reactie op: foto

hey die kun je eten in NZ ! ;-)

De Sanneke uit het verhaal...

Leuk leuk leuk! Ook jullie hebben er de tijd voor genomen zo te zien. Is Nieuw Zeeland zo saai? Ben benieuwd!xxxx

Gijsbregt Vijn

Hi Cas ern Simone,

Boele Morris is geboren!!!!!!!!!!!!!!! Zeer gezond en Steefje voelt zich ook goed. Heel bijzonder allemaal!!!

dmitri
reactie op: foto

goeie foto cassie, die reis doet je goed

alex

Nog even over jullie boedhabeeld hè.
Dat is dus niet de bedoeling. Koop die maar van je eigen geld!
Ik ben extreem jaloers als ik dit allemaal lees!!!

Assie

Joehoe klippeltje!! wat een coole verhalen en foto's en goed om te zien/lezen dat jullie het zooooo gaaf hebben. Hier mis je niets behalve dat we sinds 2 maanden live zijn en de eerste maand 35.000 bezoekers hebben! Met dank aan jou!!!!!! joehoe,.....hebben inmiddels in de Flair, Happinez en de ouders van nu gestaan en heel veel sites. Kortom mogen niet klagen. He geniet daar en chillse in laid back ausssie!!

Liefs assie

Inkie

Weer even bijgelezen, helemaal geweldig. Blij dat jullie nog steeds genieten. Coole foto's! Enjoy, Inkie.

marleen

Yo globetrotters!
Is dit het grote sprookjesboek? hahahah... nee hoor prachtig wat jullie allemaal meemaken! Hele mooie foto's en jullie zien er gelukkig heel 'happy'uit!

Hetgeen ik kan vertellen over de gebeurtenissen in Holland; Het regent al bijna 3 weken non-stop, heerlijk weer om lekker binnen te zitten dus.
Sinterklaas is in het land, dus gisteren even wezen winkelen om de zak van sinterklaas te vullen. Dat betekend rij voor de parkeerautomaat, w8888 voor eventuele hulp van winkelpersoneel, rij voor de kassa, en vervolgens nog eens een rij voor de betaalautomaat bij de parkeergarage. Al met al, je moet niet denken dit even snel te willen doen, wel een SFEERTJE hoor met al die mensen op straat.

Maar... tadaaa... ik ga lekker weer 2 weken naar Hinterglemm om de 'gekke'skijuf uit te gaan hangen. Heerlijk heb er zo'n zin in! Gisteren 2 goggles gekocht ik kon niet kiezen, megaafgeprijst dus doe er dan maar 2 . Ik moet natuurlijk wel een beetje 'stylisch' die berg af ;-P

Have fun! dikke x Marleen

jan-bart

heel leuk om dit te lezen. zeker omdat we er zelf ook zijn geweest. echt super mooi. geniet van de verdere trip en succes in Sidney. ga zeker even eten in de het restaurnat in de ronddraaiende toren. lijkt super toeristisch maar top eten en het is echt mooi. vergeet bondi beach niet. liefs jb

Jessica (Peters)

Wow, wederom geweldig dit verhaal. Uluru, adembenemend hoor. Wat een indrukken zeg. Super dat jullie ons laten meegenieten! Elke keer krijgen wij ook weer inspiratie, al weet ik nu niet meer wat we het eerst moeten kiezen...

Janneke

Hi Mates,

Heerlijke verhalen en foto's weer!!!Mochten jullie zin hebben in een gay-party in Sydney let me know! Jan woont er nu een jaartje en kent the nice spots.

liefs Janneke

mireille

haha, lieve crocodile dundee's, denk dat ik ook liever in een tentje had gelegen. Mooie verhalen weer, groeten aan Sanneke!

Dennis Klippel
reactie op: foto

Citaat van Simone en Casper:

"Zo avontuurlijk als we zijn, gingen die swags ons toch iets te ver".

Citaat van Dennis & Shiva:

"Nee, het het slapen in de reismand van jullie katjes is normaal!".

Blijkbaar heeft de heimee wel erg had toegeslagen.

Trouwens, wel fijn om om weer wat van jullie te horen. Vooral dat alles goed met jullie gaat. Veel plezier.

Gr,

Dennis

Ernst
reactie op: foto

Rare vogel....

Jan en Lies de Jager
reactie op: verhaal Japan

Kregen (na enthousiaste verhalen) van Michiel jullie loglink. We genieten van beeldend verslag en zijn bijna geneigd een reis naar Japan te boeken. Benieuwd hoe jullie Australië gaan beleven!

Nigaio

Hallo Casper en Simone,
Wat bijzonder zeg zo'n ontmoeting met een WS, echt enorm mooi. Coole foto ook. Trouwens erg leuke verhalen en zeer mooie foto's, een genot om naar te lezen/kijken.
Nog veel plezier, geniet!

Nigaio

Melanie
reactie op: verhaal Japan

Het woord 'jaloers' krijgt een hele nieuwe betekenis...
Prachtig allemaal.

Australie dus... als jullie contacten willen in Sydney, laat het weten... ik heb een paar vrienden daar zitten.

Veel plezier!! Kus voor allebei,
Mel

Roos
reactie op: verhaal Japan

Wat een herkenbaar en leuk reisverslag! Vonden jullie de wc's ook niet interessant?
Sowieso is het heerlijk om jullie verhalen te lezen, kijk uit naar jullie verslag vanuit Down Under! Gaan jullie Sanneke nog zien? xx Roos

MC.Duivesteijn@ics.leidenuniv.nl
reactie op: verhaal Japan

Dag lieve Simone en Casper,

Wat een schitterend verslag, het is jaloersmakend wat jullie allemaal beleven.
Fijn om te zien dat alles goed met jullie gaat.

hartelijke groet,
Marian Duivesteijn

mireille
reactie op: verhaal Japan

Ja, ik wil ook!
Die verwarmde brul van Rudy lijkt mij trouwens ook wel wat ;-).

rudy
reactie op: foto

the Devil wears Prada

rudy
reactie op: foto

ook geweest, mooie foto!

rudy
reactie op: foto

dat hadden die Tokio-ers ook al in 2006 VOOR de Mexicaanse griep! Trendsetters he...

Dmitri

Hee Cas en Simone. Wat een super trip zeg. Het ene verhaal is nog mooier dan het andere. En goeie foto van dat visje;)
Vorige week trouwens op de bruiloft van Sem en Heddy geweest, erg gezellig feestje. Jullie krijgen de groeten. Geniet van de komende weken.
Dmitri

Claar

Wauw! Leuk om mee te mogen genieten (en te kijken)met jullie to-good-to-be-true-stories. Ik zou zeggen: hou vol ;-)
Liefs Claar

Jessie

Sayônara Casper soshite Simoon!

Hisashiburi. O genki desu ka Nihon ni arimasu? Watashi mo genki desu. Kekkou yomu arankagiri sono kai! Sugoi!

Enjoi NIHON!

KISSU
Jessie

barbara
reactie op: foto

Hi Cas en Simone,

Lekker even aan de prosecco en de pasta bij de Italiaan Isola na weken Aziatisch eten he?! Was erg gezellig, heel leuk om jullie hier in Hong Kong te zien! Liefs, XBar

Jessica P

Jaaaah, geweldig! Ik kan die sharkshock helemaal invoelen. Ik heb met whale sharks gezwommen bij Isla Holbox (Mexico). Maar goed, dat was een bewuste sharktrip. Jullie hebben ze gewoon met 5 meter diepte gezien. Lucky you! En wat mooie foto (van jullie zelf?), want ik heb in mijn toestand van waanzin alleen een neus, een staart en een middenstuk op de onderwatercamera kunnen krijgen. Jullie reis kan niet meer stuk.

rudy
reactie op: foto

jezus cas, heb je nu na een baard AL je lichaamshaar laten staan?

rudy

die heb ik ondanks tientallen duiken (van caribean tot stille zuidzee) nog nooit gezien! some people have all the luck. uhm...is dat ook echt jullie haai op de foto?

Bart
reactie op: verhaal Nepal

WOWWW... Cassio en Moon,

Wat een waanzinnige dingen maken jullie allemaal mee. Uber cool! Geniet ervan!
Love, Bart

Aart-jan
reactie op: verhaal Nepal

Gaaf dat jullie dit met zijn tweetjes doen. Weer eens wat anders dan een feestje. Geniet er maar lekker van. Ik wens jullie een toptijd. Pas goed op jezelf en elkaar. XXX Aart-Jan

marleen
reactie op: verhaal Nepal

Hi Floortjes (Dessings)
mooie verhalen en PRACHTIGE foto's. In hollanda nog steeds 'the same' tenminste, de zomer is ECHT het land uit, laat koning winter maar komen. Dan reis ik weer lekker af naar oostenrijk om van de berg af te suizen ;-). Genieten jullie heerlijk van jullie mooie avonturen!

dikke zoen

Cat
reactie op: verhaal Nepal

He daar,
Na onze verhuizing in die Schweiz, eindelijk even tijd jullie verhalen en foto's te lezen en te bekijken. Echt supergaaf, wat een ervaringen allemaal. Wij hebben hier tot gisteren ook redelijk mooi weer gehad. We zijn met een gondel naar een berg speeltuin gegaan, we hebben alle 3 genoten. Mijn buikje groeit goed, ben 25 weken1
Blijf gezond en tot mails!
XXX Cat

Catje
reactie op: foto

Eet smakelijk!!!!
XXX

rudy
reactie op: foto

Hoi Simone, wie is die gast op de foto?!?! Grizzly Adams? Walter van Beirendonck?

rudy
reactie op: verhaal Nepal

...maar hebben jullie nou niet de top van de Annapurna beklommen? tsss..heb je eens de kans om op 8.091 meter te staan!
mietjes!

MOnique
reactie op: verhaal Nepal

respect!! daar kan die hometrainer in jullie casa niet tegenop volgens mij :-)

veel plezier op Borneo

liefs Monique

mireille
reactie op: foto

;- 0