CasperSimone.reismee.nl

New York en Oost-Canada

Het avontuur zit erop, we stappen vanavond het vliegtuig in ... op naar Nederland. Deze reis was een waanzinnige ervaring om nooit meer te vergeten! Natuurlijk hebben jullie de blog nauwlettend gevolgd

Wink
 en gelezen wat we onderweg allemaal hebben meegemaakt. Ons vertrek voelt dubbel aan, want we kunnen niet wachten om iedereen weer te zien, aan de andere kant is het reizen ons te goed bevallen dat het maar moeilijk afstand nemen is van dit avontuurlijke leventje.

Onze laatste dagen van de reis hebben we doorgebracht in New York en het oosten van Canada (Montréal, Québec en Mont Treblant). Het waren topdagen en we hebben ze intensief beleefd. New York is natuurlijk altijd leuk, die stad heeft een vibe die je nergens anders ter wereld terugvindt. We zijn hier onder andere naar een basketbalwedstrijd geweest van de New York Knicks in Madison Square Garden. Wat een spektakel! Ook hebben we in Nobu heerlijk Japans gegeten (restaurant van Robert de Niro) en hebben we de leuke wijkjes op Manhattan bezocht.

In Canada was ons absolute hoogtepunt de 20KM-sleetocht met Huskyhonden. De rit was sowieso prachtig in het besneeuwde bos, maar om dit met een slee en een karavaan honden te doen, was echt cool!!

Gisteren hebben we onze trip afgesloten in Mont Treblant waar we hebben geskied en ons laatste etentje hebben gehad, maar helaas kregen we geen hap door onze keel ...

Tot snel!

(18 februari - 2 maart 2010)

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!